GYIK

A termékeink készre szerelve csomagoltak

Bolti átvétel


INGYENES


Szállítási információ


Házhozszállítás

Cégünk Magyarország teljes területére végez házhozszállítást.
A házhozszállítás minimális díja 12.000 HUF

VIDÉKI CÍM ESETÉN ÍRJON!

A házhozszállítás a megrendelt termékek megadott szállítási címre történő szállítását jelenti (társasházak esetén: lépcsőház bejárata, kertes házak esetén: A ház bejárai ajtaja). Amennyiben a megadott cím első bejártai ajtaja közelében nem megoldható a parkolás, a kollégák megtagadhatják a termék mozgatását a címig. A szállításért felelős munkatársak egyéb anyagmozgatásra nem kötelezhetőek. A kiszállítás időpontját cégünk határozza meg. Vasárnapi napokon nem szállítunk. Amennyiben a kiszállítási cím megközelítéséhez behajtási engedély szükséges, ennek beszerzése a megrendelő felelőssége (pld: sétálóutcák, magánutak). Az átvételkor aláírásával igazolja, hogy a terméket sérülésmentesen átvette. Ha az átvételkor a terméken hibát talál, kérjük, jelezze a szállító kollegáknak, és kérje a sérülés feljegyzését. Az átvételt követően anyagmozgatásból eredő sérülésekért és meghibásodásért felelősséget nem vállalunk12.000 Ft

Emeletre szállítás és házba szállítás


Az emeletre felszállítás, illetve lakásba vagy házba való beszállítás külön költség a házhozszállítási költségen felül.
Ha a felszállítási igényt nem jelzik a megrendelésnél, a kiszállító munkatársaknak nem áll módjukban felszállítani a bútort az emeletre. Igényét leadja a rendelés folyamán a pénztár oldalon megjegyzés rovatban ez külön fizetendő.
Az emeletre+lakásba szállítás díja 1.000 HUF/emelet. Ez a díj tartalmazza a készre szerelt bútorok üzembe helyezését (Összerögzítés, helyre illesztés).

A szállító kollégák erkélyen/ablakon keresztül nem mozgatják az árut. Az emeletre szállítást a kollégák csak abban az esetben kötelesek elvégezni, ha ez személy és vagyoni veszélyeztetés nélkül elvégezhető. Veszélyes helyzeteknek minősül többek közt:

  • A lakás/ház megközelítése az útviszonyok miatt nem lehetséges
  • Lépcsőn történő szállítás esetén, ha a lépcső bármilyen okból balesetveszélyes (pld: Nincs korlát, a lépcső felületet/lépő magasság eltér az átlagostól, felülete csúszós,)
  • Ha a lépcső bármely adottsága miatt alkalmatlan a biztonságos szállításra (pld: Lépcsőház szűk, nem lehet a termékkel fordulni)
  • A lakásban/házban történő anyagmozgatás veszélyes vagy kockázatos.
  • A termék csomagolt állapotban nem fér be az ajtónyíláson

1 000 Ft

FIZETÉS                                       

Bankiátutalás vagy Készpénzes fizetés

 

Egyedi méretre gyártás

Felmérés/Érdeklődjön!

Szerelés

Cégünk más gyártó lapra szerelt bútorok összeszerelést is vállalja

Érdeklődjőn

Cetelem Hitel

Ügyintézés: Személyesen az Üzletünkbe előre egyeztetett időpontban

Érdeklődjőn


Egyéb információk


  • A kiszállítást végző kollégák a bútorok szintbe állítását nem vállalják, az a megrendelő feladata (pld: Gardróbok, konyhaszekrények, előszobafalak